Search

SÁFRÁNYOSSZEKLICE

-OLAJ

A Rich Infusion termékcsalád összetevője
A sáfrányosszeklice, egy édes narancssárga színű virág, amelynek az olaja különösen gazdag lipidekben.
Az ókori egyiptomiak adtak ihletet, akik nagyra becsülték a sáfrányosszeklice olajból készült, tápláló kenőcsöket.
Ezt az értékes, biológiailag jól lebomló és megújítható olajat egy gazdag, krémes állagba kevertük bele. Minden egyes hajszálat mélyen táplál és hidratál és elbűvölő keleti illattal kényezteti az érzékeket.

Még a száraz haj is meglelheti jobb természetét.

SÁFRÁNYOSSZEKLICE

-OLAJ

A sáfrányosszeklice a természet egyik legkegyesebb ajándéka: biológiailag lebomló és akár 100%-osan megújuló.

Amikor kipréselik a virág leglédúsabb részét, akkor elveszíti a növényre oly jellemző ízt és színt. De a vegyészeink felfedezték, hogy az így kapott olaj rendkívül gazdag E-vitaminban és Omega 6 és 9 zsírsavakban, amellett, hogy magas egészséges rosttartalommal is rendelkezik.

És a magok

Száraz vidékeken honos, ahol az esőzés szezonálisan jellemző, ezért a sáfrányosszeklice hosszú gyökért növeszt. Lehet, hogy már látta ezt a bogáncsszerű növényt, hegyes levelekkel és gyönyörű sárga, narancssárga vagy piros virágaival ... Minden ága bőségesen, közel 15-20 magot rejt.

Egy kis történelem

Tudta, hogy a sáfrányosszeklice az ember által egyik legrégebben ismert növény?


Az ókori egyiptomiak a sáfrányosszeklicét festékek és koszorúk készítéséhez használták, amelyeket a fáraók sírjában a régészek találtak meg. Ma a növényt világszerte termesztik: Kazahsztánban, Argentínában, Indiában, Mexikóban, az Egyesült Államokban is...

Bízunk a sáfrányosszeklice erejében!

A sáfrányosszeklice egy igazán sokoldalú növény: ételek színezésére, ízesítésére vagy akár gyógyászati célokra is használható, még a botanikusokat is lenyűgözi sokféle felhasználási módja!

És mivel a természetes dolgok egyben jók is, a sáfrányosszeklice magjainak és olajának erős tápláló ereje segít védeni a hajat a kiszáradástól a zord téli hidegben. Válassza a sáfrányosszeklicét!

Dobja fel a haját!

A Sáfrányosszeklice termékcsalád tagjai

SÁFRÁNYOS SZEKLICE
SampoN

SÁFRÁNYOS SZEKLICE
Balzsam

SÁFRÁNYOS SZEKLICE
Hajpuhító ápoló

SÁFRÁNYOS SZEKLICE
Hajpakolás