Search

MUSKÁTLIOLAJ

A világ legkifinomultabb növényi összetevői utáni kutatásunk során találtunk rá a muskátlira, erre a különösen ragyogó és színes virágra.
Pontos párlási folyamatunk során nyerjük ki ennek a finom virágnak a kivételes és megújítható esszenciális olaját.
Ezt az olajat pedig friss összetételekhez használjuk, amelyek célja a fakó vagy a festett haj ragyogásának a visszaállítása. Nézze meg hogyan frissíti fel varázslatosan a haj fényességét!
 
Még a fakó haj is meglelheti jobb természetét.

MUSKÁTLIOLAJ

A muskátlit mindenki ismeri a gyönyörű, színes virágairól.

Bizonyára emlékszik a muskátli nem túl kellemes illatára, amely egyesek számára akár, legyünk őszinték, nehezen elviselhető is. És valóban, ez a kellemesnek nem igazán nevezhető szag, az egyik legjobb szúnyogriasztó!

Ne legyünk ennyire rosszindulatúak? Rendben, a muskátliból készül egy csodálatosan gazdag esszenciális olaj is, amely egészen váratlan hatást gyakorol a hajra.

Ez az édes illatú olaj páratlan antioxidáns erejű és terápiás tulajdonságai tökéletesen megnyugtatnak, egy hosszú nap után.

És a magok

Évszázadokon át a növényt palántákról termesztették. Egészen 1962-ig kellett várni, hogy a termesztőknek sikerüljön az első magokat kitermelni.
A vegyészeink az illóolajhoz a kivonatot magából a növényből nyerik, a szár és a levelek vízgőzdesztillációjával, mely során az illat a növény korától függ.

Egy kis történelem

Bár a muskátlit Dél-Afrikában fedezték fel, több mint 200 éve, az amerikai kertekből ismerjük őket leginkább. Nagyon népszerű a fölközi tenger mentén, szinte bármilyen talajt kedvel, amit a gazdáink jól tudnak.

Az idők során a növény felhasználása már nagyon sokoldalúvá vált, ami jól jelképezi sokoldalúságát és alkalmazkodóképességét is.

Bízunk a muskátli erejében!

Az aromaterápiában széles körben használt muskátliolaj segíthet kiegyensúlyozni a hormonháztartást, enyhíteni a stresszt és a szorongást.


Még az ókori szépségek is használták a muskátliolajat bőrük szépségének javítására és ragyogásának fokozására. A mi tippünk az Ön számára: néhány, a balzsamba vagy a samponba csepegtetett muskátliolaj csepp segít helyreállítani a haj vitalitását és fényét.

A Muskátli termékcsalád tagjai

Muskátli
Sampon

Muskátli
Balzsam

Muskátli
Hajápoló

muskátli
Hajpakolás