Search

LEVENDULA

AZ OLAJRÓL

A levendula az egyik legaromásabb növény a világon. Finom lila színének és egyedülálló illatának köszönhetően könnyen felismerhető. Évszázadok óta termesztik a mediterrán térségen. Olajának jótékony hatásait már az ókori Rómában is ismerték.
Provence-i gazdálkodóinknak köszönhetően környezetbarát módon készítünk magas minőségű olajat. Kényeztesse a fejbőrét és érzékeny haját pihenéssel és nyugalommal! 
 
Még az érzékeny bőr is a természetes énem része.
Levendula

LEVENDULA

Virágolaj

A levendulaolajat gyakran használják az aromaterápiában, hiszen támogatja a bél receptorokat, enyhíti a stresszt és a szorongást. Már az ókori nők is használták, a bőr szebbé és ragyogóbbá tételéért.

 

A Botanicals levendula készítmények bio levendula esszenciális olajon kívül szója- és kókuszolaj különleges kombinációját tartalmazzák, az érzékeny fejbőrt nyugtató és a hajat hidratáló összetételben.
Levendula
Levendula

A levenduláról

A levendulavirágok sokféleképpen használhatóak fel. A virágokból aromás olajat kapunk, amely felszabadítja és megnyugtatja a testet és a lelket.


Franciaországban termesztőink igyekeznek a levendula számára ideális körülményeket biztosítani a napsütötte mezőkön, hogy Önt és szeretteit boldoggá tegyék. 

Levendula

Rövid történelmi áttekintés

A levendula gyógy és nyugtató hatását az ősidők óta ismerik. A neve a latin "lavare" szóból származik, ami "mosást" jelent. Az ősi rómaiak levendulát adtak a fürdővízhez, annak illatosításáért. A perzsák pedig fertőtlenítésre használták.
 
A levendula sokoldalú felhasználási módjának és jótékony hatásainak köszönhetően mindennapi összetevővé vált. Termékünk természetes, megújuló és bio.
Levendula

Bízunk a virágokban

A levendulavirágok kézzel történő szedése és kezelése biztosítja a Botanicals levendula készítmények magas minőségét. Az esszenciális olajból nyert illóolaj fájdalomcsillapító, antibakteriális és fejfájás-csillapító hatású. A levendula esszenciális olaj belégzése segít a légzési problémákkal szemben, míg szirupja vérnyomáscsökkentő hatású. Ráadásul a levendulaolaj segít egyes bőrbetegségek ellen is, amelyekhez a Botanicals levendula készítmények széles választékát kínáljuk. Adjon egy esélyt a levendulának, nem fogja megbánni!

A Levendula termékcsalád tagjai

Levendula

LEVENDULA
Sampon

Levendula

LEVANDULA
Balzsam

Levendula

LEVENDULA
SAMPON ELŐTTI ÁPOLÓ