Search

KORIANDERMAGOK

OLAJ

A világ egyik legerőteljesebb növénye a koriander. 100% lebomló, megújítható Omega 6-ban gazdag. Revitalizáló hatását évszázadok óta használják a hagyományos növényi keverékekben.
A koriander értékes kivonatát egy pillekönnyű összetételhez kevertük, amely segít erősíteni a töredező hajat.
Adjon erőt a hajának minden egyes használatával és engedje, hogy a vibráló, aromás illatjegyek felébresszék az érzékeit!
 
Még a gyenge haj is meglelheti jobb természetét.

KORIANDERMAGOK 

Vitaminok és ásványi anyagok egyaránt találhatóak a korianderben. Fedezze fel a korianderolaj régről ismert hatását és fedezze fel egyedülálló hatását a hajra!

Az általunk kiválasztott gazdák által termesztett koriander biztosítja számunkra azokat a magokat, amelyekből a korianderolajat közvetlenül nyerjük. Akár 100% -ban biológiailag lebomló és megújuló, rendkívül gazdag tápláló lipidekben (omega 6) is.


Ahogy a tanulmányaink kimutatták, a korianderolaj segít javítani az érzékeny hajszálak felületének minőségét és a nem kiöblítendő hajápolók hatékonyságát.

Egy kis történelem

Tudta, hogy a koriander használata időszámításunk előtt egészen 5 000 évre nyúlik vissza? A gyógynövény nyomait megtalálták az ókori egyiptomi fáraók sírjában, valamint Izraelben is.

Az ókori rómaiak már használták a magok frissítő illatát, a görög "orvostudomány atyja", Hippokratész pedig dicsérte számos jótékony egészségügyi hatását.

És a magok

Mindannyian ismerjük a koriandert, ezt a nem évelő gyógynövényt karcsú szárral, sötétzöld levelekkel és fehér virágokkal. És elrejtve a kerek és barna magjában, a botanikusaink megtalálták a titkát: egy üreget tele illóolajokkal. Zúzza össze a koriandermagokat és akkor azok felfedik a mogyorós, fűszeres, meleg és narancs ízű természetüket, egy összehasonlíthatatlanul illatos aromát.

Bízunk a koriandermagok erejében!

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni: a korianderben található óriási mennyiségű klorofill az egyik leghatásosabb méregtelenítő összetevővé teszi ezt a növényt, amely kiszűrve a méreganyagokat segít megtisztítani a szervezetet egészen a sejtektől. Jótékony hatású a hajra is, a koriander úgy hat, mint egy nyugtató gyógynövény, segít csökkenteni a szorongást és a stresszt, javítva az alvás minőségét.

Dobja fel a haját

A Koriander termékcsalád tagjai

Koriander
Hajerősítő sampon

KORIANDER
Balzsam

KORIANDER
Hajerősítő ápoló

KORIANDER
Hajpakolás