Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

Lily, 25 éves, Óvónőnek tanul

1. Kérdés: Ha Ön egy illat lenne… Ha én egy illat lennék, a gyerekkori kismackóm illata lennék. Az illata oly édes volt a számomra! Szerettem úgy elaludni, hogy az orromat belefúrtam a nyakába!
 
2. Kérdés: Ha Ön egy összetevő lenne… Ha én egy összetevő lennék, egy narancs lennék: kiváló vitaminforrás és kellemesen édes gyümölcs. Tökéletes lennék sós ételekhez, egy finom íz, amely mindent átalakít.
 
3. Kérdés: Ha Ön egy növény lenne… Ha növény lennék, fikusz lennék, amely bőséges lombjával egy ház belsejét díszíti és még a benti levegőt is megtisztítja. 
 
4. Kérdés: Ha Ön egy hang lenne… Ha hang lennék, a partra csapódó hullámok hangja lennék egy strandon. Erőteljes és csodálatos, oly megnyugtató erejű és felvidító .....
 
5. Kérdés: Ha Ön egy úti cél lenne… Ha úti cél lennék, egy olyan távoli ország lennék, ahol az állatok szabadon élnek, a természet érintetlen és a levegő minden szennyezéstől mentes. 
 
6. Kérdés: Ha Ön egy emlék lenne… Ha emlék lennék, a tavalyi nyaralásom lennék. Nagy sétákat tettünk az erdőben, a magas fák védtek minket a hőségtől és csak a madarak zavarták meg a csendet.
 
7. Kérdés: Ha Ön egy álom lenne… Ha egy álom lennék, örökké fiatal és egészséges lennék, szabad lennék és úgy vetném bele magamat az életbe, mint 20 évesen. 

8. Kérdés: Ha Ön egy újévi fogadalom lenne… Ha egy újévi fogadalom lennék, akkor beszüntetném az újévi fogadalmakat! Azonnali intézkedésekkel helyettesíteném őket. Ígérgetés helyett azonnal cselekednék. 

Újdonságok

MAGAZINUNK