Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

Anna, 29 éves, pszichológus

1. Kérdés: Ha Ön egy illat lenne… Ha én egy illat volnék, a frissen kaszált fű illata lennék, amelyről mindig a gyermekkori nyaraim jutnak az eszembe.
 
2. Kérdés: Ha Ön egy összetevő lenne… Ha összetevő lennék, akkor a kakaó illata lennék, ami arról ismert, hogy ad is a természetnek, miközben táplál is bennünket. Használható lennék főételekhez és desszertekhez is, sósan és édesen is.
 
3. Kérdés: Ha Ön egy növény lenne… Ha én egy növény lennék, futó borostyán lennék. Szeretem a szabadságot és oly messzire mennék, amennyire a hosszú, leveles ágaim elvinnének.
 
4. Kérdés: Ha Ön egy hang lenne… Ha hang lennék, akkor kora reggeli madárcsicsergés lennék, egy édes és vidám melódia.
 
5. Kérdés: Ha Ön egy úti cél lenne… Ha egy úti cél lennék, akkor egy puha, a szelek szárnyán szálló, a világot felfedezni induló bárányfelhő lennék.
 
6. Kérdés: Ha Ön egy emlék lenne… Ha egy emlék lennék, akkor a nászutunk földközi tengeri, napsütötte szigete lennék. Hegy és tenger között, az ég kékje, mintha csak a kettőnké lett volna!
 
7. Kérdés: Ha Ön egy álom lenne… Ha álom lennék, a testvériség lennék — testvériség a családban, barátok, szomszédok és az egész világ között. Nekem köszönhetően a világ kedves és jószándékú lenne, és háború nem létezne!
 
8. Kérdés: Ha Ön egy újévi fogadalom lenne… Ha egy újévi fogadalom lennék, mindig törekednék gondoskodni önmagamról, kis, mindennapos gondoskodások révén és heti ápolásról, hogy mindig jobban és szebbnek érezzem magamat mind lelkileg, mind testileg! 

Újdonságok

MAGAZINUNK