Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

Mária, 31 éves, Közösségi hálózati manager

1. Kérdés: Ha Ön egy illat lenne… Ha illat lennék, az édesanyám kedvenc illata lennék – a levendula. Minden este éreztem rajta, amikor lefektetett aludni. A bőre pont olyan puha volt, mint amilyen illatos.
 
2. Kérdés: Ha Ön egy összetevő lenne… Ha összetevő lennék, biztosan bazsalikom lennék, mert imádom az ízét nyersen és főzve is! Életet ad minden ételnek, amelybe belekeverik.
 
3. Kérdés: Ha Ön egy növény lenne… Ha növény lennék, akkor nárcisz lennék, vibráló sárga színű, amely minden tavasszal újra előbújik és felvirágoztatja a kerteket.
 
4. Kérdés: Ha Ön egy hang lenne… Ha hang lennék, akkor a nagybőgő hangja lennék, lágy és meleg, az első, amelyet meghallunk egy szóló elején, amely elrepít csodaszép világba.
 
5. Kérdés: Ha Ön egy úti cél lenne… Ha egy úti cél lennék, akkor a gyermekkori házunk lennék, ahol csak játék és nevetés, szeretet és egymásra figyelés létezett. Ez a hely már nem létezik, de a szívemben örökre megmarad!  
 
6. Kérdés: Ha Ön egy emlék lenne… Ha pedig egy emlék lennék, akkor az a karácsonyeste lennék, amikor majdnem megláttam a Jézuskát. A nappaliban volt és az ajándékokat pakolta ki. Az ajtó mögül meghallottam, hogy ott van, a szüleim bíztattak, hogy menjek be hozzá, de bevallom, nagyon féltem. Mindenesetre azon az estén bebizonyosodott számomra, hogy tényleg létezik!
 
7. Kérdés: Ha Ön egy álom lenne… Ha egy álom lennék, akkor egy olyan csodálatos álom lennék, amelyben egyszerre nevetünk és énekelünk. Az ilyen álmok után még ébredés után is vidámak vagyunk!
 
8. Kérdés: Ha Ön egy újévi fogadalom lenne… Ha egy újévi fogadalom volnék, akkor azt választanám, hogy többet lássam a szeretteimet  — a családomat és a barátaimat! 

Újdonságok

MAGAZINUNK