Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

ViKtÓria, 39 éves, sajtóügynök

1. Kérdés: Ha Ön egy illat lenne… Én egy találomra, a mezőn tett séta közben szedett csokor illata lennék. Illatos virágok és néhány kifinomultabb illat keveréke … Bármi legyen is az, amit keresel, a természet csokrában biztosan megtalálod! 
 
2. Kérdés: Ha Ön egy összetevő lenne… Én koriander lennék és mindig feldobnám az ételeket, segítenék azok fűszerezésében. Kényeztető és egészséges is lennék egyszerre. Ízletes, tisztító hatású és méregtelenítő — sosem elég belőle.
 
3. Kérdés: Ha Ön egy növény lenne… Valószínűleg a camelina. Ez egy oly szerény és igénytelen növény – sokáig össze is tévesztették a gyomokkal - de rejtett ereje van! Jót tesz a bőrnek, a hajnak és tudja még, hogy mire jó? Bioüzemanyag készítéséhez is felhasználható…
 
4. Kérdés: Ha Ön egy alapanyag lenne… Fa lennék. Gyönyörű, hasznos, biztonságot adó és védelmező, kezeletlen vagy kezelt, beltéren vagy kint … a fával nem lehet mellé nyúlni.
 
5. Kérdés: Ha Ön egy gyümölcs lenne… Akkor cseresznye lennék. Olyan édes és teli van vitaminnal — valódi élvezet. És emlékszik, hogy kislányként 2 cseresznyét fülbevalóként hordtunk? Ezek alapján akkor akár ékszernek is nevezhetnénk!
 
6. Kérdés: Ha Ön egy hang lenne... A fák között fújó szellő hangja lennék, amely finoman átmorajlik a levelek között, folyamatos összeköttetésben a természettel.
 
7. Kérdés: Ha Ön egy úti cél lenne… Én a hold lennék. Ha lehet, inkább magasra célzok!
 
8. Kérdés: Ha Ön egy emlék lenne… A nagymamám kertje lennék, tele gyümölcsökkel és zöldségekkel és az óriási lilaakác fával, amellyel oly sokáig osztottam meg a titkaimat! Ez a kert tökéletes helyszínt biztosított a bújócskákhoz, jól elbújhattam például az óriás cukkini mögé. Hé, hát gyerek voltam, azt hittem senki sem vesz észre!
 
9. Kérdés: Ha Ön egy álom lenne… Természetesen a béke lennék. Béke mindenkinek, mindenhol! 
 
10. Kérdés: Ha Ön egy újévi fogadalom lenne… Uszodabelépő lennék, hogy hetente kétszer fel és le tudjam tornázni a pulzusomat.

Újdonságok

MAGAZINUNK