Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

Isabella, 26 éves, mesterképzés hallgató

1. Kérdés: Ha Ön egy illat lenne… Ha illat lennék, a rózsa illata lennék. Egy oly különleges és édes illat, amely mintha minden alkalommal más és más élményt nyújtana.
 
2. Kérdés: Ha Ön egy összetevő lenne… Ha összetevő lennék, a bors lennék, amelynek oly kirobbanó az íze, mégis tud egészen diszkrét is maradni. Mindennek energiát ad, amibe belekerül.
 
3. Kérdés: Ha Ön egy növény lenne… Ha én egy növény lennék, kaktusz lennék, amelyet körülvesz egy erős páncél: a tövisei. Nem könnyű engem megismerni, de ha óvatosan közelítesz felfedezheted valódi szépségemet és minden féltett kincsemet.
 
4. Kérdés: Ha Ön egy hang lenne… 
Ha én egy hang lennék, a kristály hangja lennék, amely oly tiszta és kifinomult, mindannyiunk szívét megérinti és teljes nyugalmat áraszt.
 
5. Kérdés: Ha Ön egy úti cél lenne… Ha úti cél lennék, a Mount Everest csúcsa lennék. A világ tetejéről figyelném az életet és a lehetőségeket, amelyeket kínál nekem.
 
6. Kérdés: Ha Ön egy emlék lenne… Ha emlék lennék, nagymamám lennék. Engedne minket egész nap játszani, a tűz mellett meséket mesélne és a kerti gyümölcsökből ínycsiklandó süteményeket készítene. Egy vidám, gyermekkori emlék. 
 
7. Kérdés: Ha Ön egy álom lenne… Ha álom lennék, egy madár lennék, szabad és boldog. Egész nap csak csiripelnék és gondtalanul ágról ágra szállnék! 
 
8. Kérdés: Ha Ön egy újévi fogadalom lenne 
Ha egy újévi fogadalom lennék, egy sportautó lennék. Bár gyors, mégis a kiegyensúlyozott élet titkát nyújtja, az öröm és a jólét a forrása. 

Újdonságok

MAGAZINUNK