Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

Laura, 26 éves, biogazda

Könyvelőből lett biogazda.

Mi váltotta ki a változást? Számviteli tanulmányokat végeztem és könyvelőként kezdtem el dolgozni. De a párom és én egy nyugodtabb, természethez közeli életet szerettünk volna, amely közelebb áll a személyes meggyőződésünkhöz. Két évvel ezelőtt sikerült összegyűjtenünk annyi pénzt, hogy kipróbálhassuk azt, amiről álmodtunk: teljesen megváltoztatni az életünket és gazdálkodásba kezdeni! Vettünk hát egy kis birtokot vidéken, néhány állatot és elindítottuk a saját öko-gazdálkodásunkat.


Mit csinál ma? Ma mindketten gazdálkodók vagyunk. A férjem gondoskodik az állatokról és pedig az eladást bonyolítom a piacokon. Igaz, nem keresünk annyit, mint régen, de ezerszer boldogabbak vagyunk.


Milyen tanácsot adna? Ismerik a mondást miszerint a pénz nem boldogít? Nos, ez igaz ránk is! A megtakarításaink lehetővé tették számunkra, hogy megvalósítsuk az álmunkat. Amúgy is csak idő kérdése volt, hogy a természetben kössünk ki. Mezők, ameddig a szem ellát, amikor kinyitjuk az ablakokat - ez számunkra megfizethetetlen. Minden egyes nap örülünk, hogy így döntöttünk!

Újdonságok

MAGAZINUNK