Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

Emily, 40 éves, gyógytornász

Távközlési marketing menedzserből gyógytornász lett.
 
Mi váltotta ki a változást? Mindig is szívesen segítettem másokon. Szeretek meghallgatni másokat, segíteni nekik leküzdeni az akadályokat és új dolgokat megvalósítani. Régen távközlési marketing menedzserként dolgoztam. Öt évvel ezelőtt részt vettem egy fizikoterápiás konferencián, ami olyan érdekes volt a számomra, hogy a végén megkerestem az előadót. Megkérdeztem tőle: "Hogy jutott el idáig?". Odaadta a névjegykártyáját, aztán újra találkoztunk, adott néhány tanácsot és megmutatta nekem az utat. Elkezdtem a képzést, éjszaka és hétvégén tanultam, több szakmai gyakorlaton is részt vettem és szinte minden szabadidőmet (az ünnepeket is!) ennek az új célnak szenteltem.
 
Mit csinál ma?  Megnyitottam a saját fizioterápiás rendelőmet, a városközpontban. Egyszerű, de szép hely, jó volt berendezni és dekorálni. Úgy látom a betegeim is kedvelik ... és örülök, hogy találtam egy munkát, ami igazán megfelel nekem! Azt is szeretem, hogy a saját főnököm lehetek és jó kapcsolatot ápolhatok a betegeimmel: az ő sikerük valahogy egy kicsit az enyém is. Amikor egy beteg, néhány hónap terápia után jobban érzi magát és eljön megköszönni a segítségemet - az a  egszebb jutalom a számomra!
 
Milyen tanácsot adna? Kövesse az álmait! Soha nem késő megtalálni azt a területet, amelyik igazán érdekli! Persze akarni kell és elszántnak maradni. A képzés hosszú és gyakran nehéz is lehet, de ha elszánta rá magát, akkor végig tudja csinálni! Egy olyan munka, amit szeretünk megváltoztatja az életünket!

Újdonságok

MAGAZINUNK