Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

Caroline, 33 éves, bútorrestaurátor

Hogyan váltottam a reklámiparból a bútortervezésre?

Mi váltotta ki? Egy fából készült asztal, amit az utcán találtam és úgy éreztem, hogy le kell lakkoznom! Hét évig halálra dolgoztam magam egy nagy reklámügynökségnél. Szinte levegőt venni is alig volt időm! Akkoriban azt sem tudtam, hogy szeretem a saját készítésű dolgokat! 2012-ben végül összeszedtem a bátorságomat és felmondtam a munkahelyemen, mert elegem lett, anélkül, hogy tudtam volna, hogy mit is fogok csinálni. Beletelt majdnem két évbe, mire létrehoztam a saját bútorokkal foglalkozó cégemet."
 
Megbánt bármit? "Hát egyáltalán nem! Semmi! Talán egy kicsit hiányzik a munkatársak társasága. De azóta már egy közös műhelyben dolgozom. És az egykori kollégák lettek az első ügyfeleim. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy mertem lépni egy hozzám jobban illő, számomra sokkal értelmesebb élet felé!"
 
Adna tanácsot? "Soha nem tanácsolnám senkinek, hogy hagyja ott a munkahelyét! A felmondásnak egyértelműnek kell lennie, más ezt nem javasolhatja! A tanácsom? Világossá kell tenni önmagunknak, hogy ha ezt meglépjük és esetleg nem sikerül, az nem baj! Mindig csinálhat valami mást vagy vissza is mehet a régi munkahelyére! Számomra munkahelyet váltani olyan, mint egy növény kihúzása gyökerestül: boldogulhat utána bárhol! Ez számomra olyan nagy élmény volt... sosem tanultam korábban ennyit az életemben!"

Újdonságok

MAGAZINUNK