Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

Menekülés a városból... keressen egy erdei ösvényt közvetlenül a városi dzsungelben

Téli hideg időben, amikor fényesen süt odakinn a nap, de olyan nagyon hideg van ... Ebédidőben úgy dönt, hogy sétál egyet, a legmelegebb pomponos sapkájába, sálba és a fehér gyapjú és kasmír kesztyűibe burkolódzva.
 
A város szívében él, magas épületek között és arról álmodozik, hogy a természetbe szökik, akár csak néhány pillanatra is? Gyorsan lépked a hidegtől elgémberedett orcákkal és jobbra fordul az első utcán. Az út túloldalán ott a park, ahol az utazás kezdődik!
 
A nap átsüt a csupasz ágak között és annak ellenére, hogy nagyon hideg van úgy érzi, hogy a sugarai felmelegítik. Ebben a csodálatos fényáradatban elkezd odafigyelni az Önt körülvevő természetre. Minden más eltűnni látszik: nincsenek többé épületek a park körül, nincs több ember a padokon vagy az ösvényeken! Ön a saját útját járja a napsütéses fák között.
 
Csak a saját légzésének a hangját hallja abban a megnyugtató csendben, amit egy nyugodt és barátságos erdőnek képzel. Ezúttal a park Önnek a feltöltődést, az önmagára figyelést nyújtja. Ez a közvetlen kapcsolat a földdel, amin jár, a békés, mégis élénk természet, ami körülveszi közvetlenül Önmagához vezet.
 
Megfiatalodott, készen áll arra, hogy újra felvegye a kapcsolatot a világgal és kiteljesedve folytassa a napját!

#természet

#városi élet

Újdonságok

MAGAZINUNK