Search

MAGAZINUNK

A MI TÖRTÉNETÜNK

5 gyönyörű kerti szerszám

Kertészkedni jó... de ugyanakkor ez egy komoly tevékenység is, amelyhez szükséges a növények ismerete és a megfelelő felszerelés is!

 

Minden kertésznek megvan a maga titka, de én megosztom Önökkel az enyémet: íme az én öt gyönyörű kerti szerszámom!
 
Először is: Védeni kell a kezeket. Egy gyönyörű kert piszokkal és tövisekkel jár! Ki kell tehát választani a megfelelő kertészkesztyűt ültetéshez és gyomláláshoz. Mindegy, hogy bőr vagy szövet, de válasszon egy erős párat, amely biztosítja a szükséges védelmet.
 
A kertészkedés nagyon jó fizikai munka is egyben. És mint minden sportnál, fontos, hogy vigyázzon a hátára!
 
Ezért én egy aranyos vászon talicskát használok, ami nagyon könnyű és könnyen mozgatható. És mivel össze is csukható, szinte bárhol tárolható.


Mivel egy "rossz munkás gyakran a szerszámait hibáztatja", egy jó kertésznek körültekintően kell kiválasztania a szerszámait! Minden feladathoz egy megfelelően kialakított szerszám kell, ezért azt tanácsolom, hogy válasszon jó fogású metszőollót: az enyém egyszerűen tökéletesen illik a kezemhez. A magas bokrokhoz pedig, nincs jobb a teleszkópos ollónál. Próbálja ki és emelje a kertészkedést új magasságokba!

 
Végül, de nem utolsósorban, hadd meséljek az én mini szerszámoskészletemről is: van benne két kis lapát és egy kis palántázó – ez minden, amire szükségem van az ásáshoz, ültetéshez vagy gyomláláshoz! Praktikus, könnyű és pontosan erre van szükségem a virágágyásaim és a veteményeskertem ápolásához!
 
A megfelelő eszközökkel, a kertészkedés oly könnyű, mint a hab a (sárgarépa)tortán!

#kertészet

#növények

#elme

#test

Újdonságok

MAGAZINUNK