Search

ELKÖTELEZETTSÉGEINK

Fedezze fel a készítmény charter

Formulációs Charta

A Botanicals egy prémium hajápolási márka botanikai hatóanyagokkal gazdagítva; gazdák, botanikusok, szállítók, vegyészek és mérnökök közötti újfajta együttműködés által lértehozva. Mindannyian elkötelezettek vagyunk egy autentikus szépségtapasztalat nyújtása iránt, amelyet magas hatékonyságú készítmények, szilikon-, parabén- és színezőanyag-mentes és különlegesen érzéki textúrák és illatok határoznak meg.

GARANTÁLJUK ALAPANYAGAINK MAGAS MINŐSÉGÉT

A Botanicals Fresh Care, olyan szállítókkal dolgozik, akik megfelelnek a szigorú előírási kritériumoknak, ide értve az erősen dokumentált fájlokat (szabályozás, nyomon követhetőség és analitikai adatok ...) z átláthatóbb és környezettudatosabb elkötelezettségért. Ezek az új együttműködések új lehetőségeket kínálnak a prémium minőség és magas hatékonyság felé, ami mindenki számára előnyös.
Gondosan választjuk ki minden egyes növényünket, nem csak annak előnyei szerint, hanem a kiváló minősége és kíméletes kinyerési folyamata alapján is. Ezek csakis természetes eredetűek és megújulóak lehetnek. Mi a több forrásból való beszerzést választjuk, hogy ezáltal több különböző beszállítóval dolgozhassunk és a legtöbbet nyújthassuk az ő sokféleségük révén, mindig kiváló minőségű anyagok garantálásával.

HITELES SZÉPSÉG-FORMULÁCIÓKAT ÉRÜNK EL SZILIKON, PARABÉN ÉS SZÍNEZŐANYAG-MENTESEN.

A L'Oréal Paris hajápolási laboratóriumok most először távolították el a szilikont, a parabéneket és a színezőanyagokat a termékeikből, valamint kidolgoztak egy különleges botanikai hatóanyag kombinációt az egész termékcsaládra: a szója és a kókuszdióolaj keverékét, amely ezt az egyedülálló érzékiséget kínálja, exkluzív és hiteles haj szépítéssel: a haj olyan táplált és puha lehet, mintha végre visszanyerné a valódi természetét.
A színezékek azért sem lehettek részei az összetételeinknek, mert egyszerűen nem lényegesek a kellemes élményhez.

GONDOSAN, EGYEDI TAPASZTALATOKAT KREÁLUNK

Mert fontos nekünk, hogy egyesítsük a természeti ihletet és a magas hatékonyságot, mi minden szenvedélyünket és szakértelmünket érzéki összetételek előállításának a szolgálatába állítjuk. Mert nem egy terméket szeretnénk létrehozni, hanem egy egyedi és autentikus élményt, amelyet Ön érezni, szagolni, látni és érinteni tud.
We elaborated with our perfumers inedit aromatic scents, as never before in l’Oréal Paris haircare. Our aromachologic fragrances infuse not only your hair, but envelop all your senses in a pure sensation of well-being. Making the hair wash not only a hygiene gesture, but a true, indulging moment for yourself.
Eddig a L'Oréal Paris hajápolásnál még nem látott, aromás illatokat dolgoztunk ki parfümőreinkkel. Az aromás illatanyagok nem csak a hajra, de minden érzékre hatnak, tiszta és jóleső érzést nyújtanak. Velük a hajmosás nemcsak egy higiéniai szükséglet, hanem egy valódi, kényeztető pillanat.

ÖKOLÓGIAILAG TUDATOS CSOMAGOLÁSOKAT ALKALMAZUNK

Valódi természetkedvelőként, samponjainkhoz és ápolóinkhoz, akár 100% -ban újrahasznosított műanyagot használunk, amelyek ezáltal szintén újrahasznosíthatóak, hogy korlátozzuk hulladékkibocsátásunkat. Mindig keresni fogjuk a legjobb tartósítási módot, a leginkább környezetbarát módon.
Sötét, borostyán színű üvegeinket a régi gyógynövényes tartályok ihlették, mert ez a szín jobban védi a benne lévő értékes összetevőket a külső behatásoktól.

Ismerje meg készítőinket

Az ő történetÜK