Search
A Botanicals egy prémium hajápolási márka botanikai hatóanyagokkal gazdagítva; gazdák, botanikusok, szállítók, vegyészek és mérnökök közötti újfajta együttműködés által lértehozva.
 
#FedezzefelazÖntermészetességét!

ELKÖTELEZETTSÉGEINK

A Botanicals egy prémium hajápolási márka botanikai hatóanyagokkal gazdagítva; gazdák, botanikusok, szállítók, vegyészek és mérnökök közötti újfajta együttműködés által lértehozva.
Mindannyian elkötelezettek vagyunk egy autentikus szépségtapasztalat nyújtása iránt, amelyet magas hatékonyságú készítmények, szilikon-, parabén- és színezőanyag-mentes és különlegesen érzéki textúrák és illatok határoznak meg.

A-TÓL Z-IG

A készítőink

Ismerje meg készítőinket

Az ő történetÜK

Kérdések & Válaszok

 • Hogyan választjuk ki a növényeket?
  Partnereinkkel együttműködve meghatározzuk a fő szempontokat a növények kiválasztásával kapcsolatban: összetétel és tisztasági fok, kíméletes kitermelés, nyomon követhetőség és más szempontok, mint a biológiai lebonthatóság vagy az egyes növények fenntarthatósága.
  A L'Oréal egy különleges mérőszámot használ, amelyet Természetességi indexnek nevezünk, amely az eredeti és a kitermelés közbeni átalakítás közötti egyensúlyt mutatja, itt a legnagyobb érték a legtermészetesebb szintet jelenti. Az általunk kiválasztott alapanyagoknak jó a teljesítmény és a természetes eredet közötti egyensúlya.
 • Milyen hatóanyagok kerültek a Botanicals Fresh Care termékcsaládba és miért?

  4 természetes növényt választottunk ki, specifikus tulajdonságokkal:
  • A muskátli esszenciális olaj ragyogást fokozó tulajdonságú,
  • A sáfrányosszekliceolaj lipidekben gazdag, lipidekkel tölti fel a hajszálakta és tápláló tulajdonságú,
  A koriandermag-olaj erősítő tulajdonságú,
  A levendulaolaj ápolja az érzékeny fejbőrt

 • Mely termékcsaládok alkotják a Botanicals Fresh Care kínálatát?
  Radiance Remedy termékcsalád segít felfedni és élénkíteni a haj ragyogását. A sztárterméke pedig: a nem kiöblítendő hajápoló az azonnali ragyogásért fakó vagy festett hajra.
  • Strength Source termékcsalád revitalizálja és erősíti a hajszálat a tövektől egészen a végekig. A sztárterméke pedig az erősítő hajápoló, amely segít védeni a gyenge hajat a töredezéstől.
  • Rich Infusion termékcsalád mélyen táplálja és puhává varázsolja a száraz hajat. A sztárterméke pedig az intenzíven puhító hajápoló, amely még a legszárazabb hajat is puhává varázsolja, elnehezítés nélkül.
 • A BotanicalsFresh Care és a L’Oréal Paris
  A Botanicals Fresh Care a L'Oréal Paris új márkája, amely közel 110 éves, a hajápolás területén szerzett szakértelemre épül: a haj ismeretétől kezdve a legjobb technológiákat használja a haj megszépítésének érdekében. Az összetevőkre vonatkozó magas minőségi követelmények és a szigorú biztonsági és teljesítményi értékelési folyamat által, cégünk lehetőséget biztosít partnereinek az innovatív együttműködésre. A L'Oreal Paris részeként, termékeink a világon szinte mindenhol hozzáférhetőek.
Minden cikk

Kövessen minket

@Botanicals_freshcare

Watch on instagram